SEO optimering af din hjemmeside

Er SEO noget din virksomhed tænker over?

Manglende SEO optimering kan være årsagen til, at du ikke får nok organisk trafik på din hjemmeside. Altså er din hjemmeside placeret lavt på Google, ved relevante søgeord, der matcher din forretning. Dermed er der potentielle kunder, der ikke kommer ind på din hjemmeside når de leder efter netop det, du tilbyder.,
Det betyder, at trafikken kan gå til dine konkurrenter, i stedet for dig selv. Vi kan hjælpe dig med optimering af din SEO. Dermed sikrer du dig, at dit firma kommer på Googles første side, når de søger efter ydelser og produkter du tilbyder. Flere undersøgelser har vist at en god placering på Google, hæver din omsætning markant. Derfor er det altafgørende for mange hjemmesider, at have en god SEO så man får en god placering på Google.

Skab bedre indhold på din side

For at Google, skal finde din hjemmeside interessant for den søgende. Kræver det at dit indhold bliver matchet, med det den potentielle kunde søger på. Der er mange tekniske og taktiske færdigheder, der kommer i spil, når det kommer til optimering af SEO. Grundlæggende kan man sige, at så længe dit indhold, virker relevant for dem der søger, vil Google præsentere din side for brugeren.

Gode eksempler på SEO tekst

Eksempelvis hvis du sælger cykler, skal dit indhold på siden skabe værdi for dem der søger efter cykler. Dermed vil eksempelvis, en masse billeder af cykler, gode tekster om cykler være godt indhold. En tekst der er beskrivende, uden at være overdrevet, vil være bedre end en simpel tekst.
Almindelig indhold: en cykel med udvendige gear til landevejen
Godt indhold: En rød cykel med carbon stel og 24 udvendige gear, perfekt til de lange ture på landevejen
Det skal så tænkes igennem, på samtlige sider og samtlige afsnit. Dermed er det ikke bare at skrive 1.000 ord om landevejscykling, men skrive 1.000 ord med høj kvalitet.

Keywords er esssentielt, når det kommer til SEO optimering

Keywords er endnu et parameter, du skal have med i dine overvejelser når det kommer til opbygning af godt indhold. Keyword forståes som det ord, der er det vigtigste og mest relevante i dine tekster. Derfor skal du før, du begynder at optimere dine tekster og skriver flere tusind ord, være bevidst om hvilket ord eller sætning der har mest relevans for din tekst og samtidig din målgruppe. Det er vigtigt, at du anvender dit keyword, på samme måde som din målgruppe ville søge efter det. Eksempelvis vil det ikke være det smart at have et keyword der hedder ”cykel”, hvis din målgruppe søger primært på ”jernhest”.

 

Intern linking

For at opnå en god placering på søgemaskinerne, er interne og eksterne link en vigtig faktor. Interne links forståes som et link på din hjemmeside, der linker til en anden del af din hjemmeside. Et sådan link, kan være med til at gøre navigationen for den besøgende nemmere, og dermed gøre brugeroplevelsen god. Eksempelvis kan det være relevant for dig, at se hvad vi ellers arbejder med ved at læse om vores cases.

Ekstern linking

Et eksternt link er links, der går til andre hjemmesider end din egen. Det kan også virke omvendt, altså at andre sider linker til din hjemmeside. Netop denne del af det, er med til at gøre din SEO ekstra god. Google opfatter nemlig links fra andre sider, som en slags “anbefaling” af din hjemmeside, at andre sider linker til dig.
Mange tænker så, at det kan være relevant at smække links udover det hele. Det er klart ikke noget der anbefales, da det der er vigtigst når det kommer til SEO, er brugeroplevelsen. Dit link skal derfor give mening for den besøgende på din side.

Indhold er ikke nok, når det kommer til SEO

Mange tror fejlagtigt, at så længe indholdet er godt, så er SEO’en også optimal. Der er desværre meget mere bag en stærk SEO end selve indholdet. Det kan være en snørklet process med mange tekniske termer, men det behøver altså slet ikke være så svært! Vi har gennem mange forskellige cases, gjort os dygtige indenfor den tekniske del af SEO, og det kan du og din virksomhed nyde godt af.

Tekniske SEO termer

Dermed slipper du for at skulle sætte dig ind i, alle elementer indenfor SEO optimering. Så undgå mareridt om Meta-tags, meta-tekster, inbound & outbound linking og søgeordsoptimering. Vi har styr på det hele og forklarer dig det hele vejen igennem hvad der sker. På den måde kan du være tryg ved at bruge os.
Kontakt os på nedenstående formular, og lad os tage en uforpligtende dialog. Vi er kun ude på at hjælpe dig og din virksomhed, så lad ikke dig selv misse chancen for at øge din omsætning allerede nu.

Alternativt er der andre muligheder for dig, der ønsker at øge din omsætning. Læs mere om at lægge en strategi for dine markedsføringsaktiviteter eller Facebook annoncering.

SEO


3000/ Måneden
Keyword analyse

Optimering af meta-titler og meta-tekster

200 prOptimering af sidens hastighedojects

Optimering af tekst på siden
Linkbuilding
Månedlig rapportering