+45 27 13 87 67 [email protected]

Markedsføringsstrategi

Mangler du en strategi for din online markedsføring?

Strategisk markedsføring er noget de fleste virksomheder arbejder med. Men er strategien nu også den rigtige, og hvordan er det nu lige man laver en strategi? Vi har planlagt og udført mange markedsføringsstrategier for en bred vifte af virksomheder. Derfor ved vi hvordan man tilpasser sin markedsføringsstrategi, til den enkelte virksomhed. Samtidig sikrer vi at strategien, er mulig at implementere, netop for din virksomhed. En ting er nemlig at have en god plan, det er en helt anden sag at få den implementeret og sat i verden. Derfor er det vigtigt at have en rød tråd hele vejen igennem strategi planlægningen.

Kom i mål med strategisk markedsføring

Du har et godt produkt, du har en fin platform at sælge den fra, men hvordan er det nu lige at du gør alle kunderne opmærksomme på at dit produkt er det fedeste i verden. Mange har stået i samme situation som dig, mange har brugt oceaner af tid på at lave en fed markedsføringsstrategi, uden helt at få noget ud af det.
Man siger at man skal gøre det man er bedst til, så hold du dig til din passion for dit produkt og din gode service overfor dine kunder. Så skal vi nok sørge for at lave den markedsføringsstrategi der passer til din virksomhed. Dermed skal vi nok sørge for at lave planen for, hvordan kunderne kommer til dig.
Dermed udnytter du dine egne ressourcer bedst muligt, uden at bruge ligegyldig tid på noget, der egentlig ikke tager dig i den rigtige retning alligevel.

 

Opnå den rigtige markedsføringsstrategi – målgruppen er nøglen.

For at opnå den helt rigtige markedsføringsstrategi, er det nødvendigt at vide hvad man gerne vil kommunikere. Hertil er det også vigtigt at vide, lige præcis hvem det er man kommunikerer til. Gennem analyser vil vi forstå din målgruppe, og dermed vide præcis hvilken strategi, din virksomhed vil have mest gavn af. Der er mange muligheder og det skal jo helst have en sammenhæng mellem din virksomheds målsætning og værdier.
Derfor vil vi, når målgruppen er analyseret og præciseret, i tæt samarbejde med dig, udarbejde en strategi, der er skræddersyet til dig og dine behov. Således kan du derfra vide, hvordan du får mest ud af din online markedsføring.

Action plan er vejen frem

Mange har problemer med at følge planen. Derfor udarbejder vi altid en nem og overskuelig action-plan. På den måde kan du hele tiden se hvor langt du er med planen, men også se hvor du er på vej hen. Dertil kan vi hjælpe med opsætningen og implementeringen af det hele, så slipper du også for alt den kedelig del! Hav fokus på det du er bedst til, så har vi fokus på det vi er bedst til. Win win for begge parter.

 

Få rådgivning til din markedsføringsstrategi

Er du sikker på at din ideer og planer er gode nok, men bare mangler det sidste touch, så sidder vi mere end klar til at hjælpe dig. Du kan altid kontakte os på nedenstående formular, og få en uforpligtende dialog. Det kan gøre en enorm forskel, både for dit salg men også i udviklingen af din virksomhed, at have en konkret markedsføringsstrategi at holde sig til. Har du lyst til at få kontant rådgivning, vil en konsultation med os måske være noget for dig. Dertil hjælper vi altid med din opstart, hvis du skulle have brug for det.

 

 

 

4 + 6 =

Online strategi fra 3.000,-

  • Strategisk analyse
  • Klarlæggelse af målgrupper
  • Kommunikationsstrategi på online platform
  • Implementering af strategi
Kontakt os